.

.

3dRose Stamp City-Tipografi-A. Beyaz Arka Plan olarak bir Dilim Pizza ile Dilim Dilim Bebek. - Telefon Görüşmesi (phr_325090_1)

3dRose Stamp City-Tipografi-A. Beyaz Arka Plan olarak bir Dilim Pizza ile Dilim Dilim Bebek. - Telefon Görüşmesi (phr_325090_1)

₺ 3.00

Malların miktarı
Mağazada

Dönebilen ayak dayanağı ile filmlerin, şovların, sporların vb.Rahat bir tutuş ve mükemmel bir görüş açısı için 360° döndürme ve 180° çevirme özelliğine sahiptir.Film izlemek, video izlemek, oyun oynamak ve müzik dinlemek için mükemmeldir.Dilim Dilim Bebeği A.Dayanıklı birinci sınıf çinko alaşımından yapılmıştır.Bu şık Telefon Halkası, hem erkekler hem de kadınlar için uygun geniş bir açıklığa sahiptir. Beyaz arka plan olarak bir dilim pizza ile dilimleyin.Çok fonksiyonlu : Telefon Halkası Tutacağı, konuşurken veya mesajlaşırken cihazınızı sıkıca tutmanızı sağlar.Büyük açıklık hem erkekler hem de kadınlar için uygundur.Evrensel tasarımı nedeniyle, bu telefon zil sesi birden fazla şekilde ve birden fazla şekilde kullanılabilir devices.Evrensel tasarımı nedeniyle, bu telefon zil sesi birden fazla şekilde ve birden fazla şekilde kullanılabilir devices.Evrensel uyumluluk, çoğu akıllı telefon, tablet ve kasa vb. Keyfini çıkarabilirsiniz.Evrensel uyumluluk, çoğu akıllı telefon, tablet ve kasa vb.Dayanıklı, hafif, birinci sınıf çinko alaşımından yapılmıştır.İle mükemmel uyum sağlar.Telefonunuzun düşmesini önlemeye yardımcı olur.İle mükemmel uyum sağlar.It stand veya tutucu olarak kullanım için mükemmeldir.It stand veya tutucu olarak kullanım için mükemmeldir.Dayanıklı, hafif, birinci sınıf çinko alaşımından yapılmıştır.Bu telefon zili, yatay ve dikey dönüşler sunarak hem esneklik hem de rahatlık sağlar.Bu şık Telefon Halkası, hem erkekler hem de kadınlar için uygun geniş bir açıklığa sahiptir.Telefonunuzun düşmesini önlemeye yardımcı olur.Film izlemek, video izlemek, oyun oynamak ve müzik dinlemek için mükemmeldir.Döner stant, kolay görüntüleme için cihazınızı herhangi bir düz yüzeye dikey veya yatay olarak monte etme olanağı sunar.Çok fonksiyonlu : Telefon Halkası Tutacağı, konuşurken veya mesajlaşırken cihazınızı sıkıca tutmanızı sağlar.Stand, rahat bir tutuş ve görüntüleme için 360° dönme kabiliyeti ve 180° çevirme açısı sunar.

Teklifin özellikleri

Benzer cümleler