.

.

Çocukluk Makyaj Çantası PU Deri kozmetik Kılıfı Çanta Fermuar Bileklik Cüzdan Taşınabilir Tuvalet Çanta ile Ayrılabilir

Çocukluk Makyaj Çantası PU Deri kozmetik Kılıfı Çanta Fermuar Bileklik Cüzdan Taşınabilir Tuvalet Çanta ile Ayrılabilir

₺ 1.67

Malların miktarı
Mağazada

【Yüksek kaliteli malzemeler】 : Bu makyaj çantası suya dayanıklı PU deriden yapılmıştır, şeffaf PVC ve dayanıklı kumaş, dişlinizi dökülmelerden korur, silinmesi kolaydır.
【Boyut ve yapı】 : 11 "L*4.3" H *3.5" W , boyut, el çantasını manuel veya manuel olarak tutmayı çok kolaylaştırır, bu da ince cüzdanları, parayı, kartları, iphone'ları ve diğer gerekli ürünleri, püskülleri ve bileklikleri barındırabilir Taşıması kolay olabilir.
【Multı-functıon 】 : Bu deri bilekliği cüzdan, çanta, fermuarlı çantalar, gece ve düğün cüzdanları olarak kullanabilirsiniz.Özellikle büyük hacimli bir çanta taşımak istemediğinizde bu sizin ideal seçiminizdir.
【Dostça hatırlatma】 : Deri vücudumuzun cildi kadar hassastır, bu yüzden lütfen keskin olmasını önleyin objects.Do çığlık, parlatma maddesi veya diğer temizleyicilerle temizlemeyin.Bileklik kuru tutulmalı ve serin bir yerde saklanmalıdır.
【İdeal Hediye 】 : Seyahatte, günlük yaşamda veya diğer durumlarda sevgiliniz, aileniz ve arkadaşlarınız için harika bir hediye.Yüksek kaliteli suni deri ve polyester, yüksek sınıf, şık ve dayanıklı benimser.Yerleşik bir bileklik kayışı ile sadece bir akşam partisi çantası değil, aynı zamanda bir bayan günlük çantası olarak da kullanılabilir.Dış kısım, içinden geçen bir bileklik ile 1 perçin dairesine sahiptir.

Teklifin özellikleri

Benzer cümleler