.

.

2 Paket 64 Denetleyici, ıNNEXT Kablolu Oyun pedi Joystick [3D Analog Çubuk] 64-Tak ve Çalıştır (PC Olmayan USB Versiyonu)

2 Paket 64 Denetleyici, ıNNEXT Kablolu Oyun pedi Joystick [3D Analog Çubuk] 64-Tak ve Çalıştır (PC Olmayan USB Versiyonu)

₺ 1.33

Malların miktarı
Mağazada

Hepsi "M" şeklinde yerleştirilmiş on düğme, bir analog "Kontrol Çubuğu" ve 8 yönlü bir yön pedine sahiptir.64 İle uyumludur. Mario Kart, Perfect Dark ve diğer birçok klasik 64 oyun için mükemmel denetleyici.Rumble Pak Kordon Uzunluğu : Yaklaşık. 6 ft; Paket içeriği : 2 X denetleyicileri.Üçüncü taraf Ürün, orijinal 64 denetleyici değil, orijinal denetleyicilerden kalite farkı yok.Ürün Açıklaması : Denetleyicimizle Çocukluk Anılarınızı Geri Getirin 1. Tak ve Çalıştır 2. Hepsi "M" şeklinde yerleştirilmiş on düğme, bir analog "Kontrol Çubuğu" ve 8 yönlü bir yön pedine sahiptir. 3. Yükseltilmiş joystick, bu kontrolör daha yeni joystick kullanır, hassas kontrol ve daha rahat bir oyun deneyimi sağlar. 4. USB Olmayan Sürüm, Windows PC için değil.64 İle uyumludur. Mario Kart, Donkey Kong 64, Zelda Efsanesi ve diğer birçok 64 oyun için mükemmel denetleyici. 5. Güleryüzlü ve profesyonel müşteri hizmetleri ile Rumble Pak sorunsuz 12 aylık değiştirme garantisi.Paket : 2 X64 Denetleyici.

Teklifin özellikleri

Benzer cümleler