.

.

Joystick Rocker Koruyucu Kapak Tutucu, Basit ve Kompakt Drone Joystick Joystick Rocker Koruyucu Koruyucu Etkileri

Joystick Rocker Koruyucu Kapak Tutucu, Basit ve Kompakt Drone Joystick Joystick Rocker Koruyucu Koruyucu Etkileri

₺ 156.20

Malların miktarı
Mağazada

Basit ve kompakt, saklaması kolay ve daha fazla yer kaplamaz.Yüksek mukavemetli plastik, tek parça kalıplama kullanmak, makine gövdesini çizmez veya sıkmaz.Saklarken, torbanın çizilmesini ve uzaktan kumandaya zarar vermesini önlemek için rocker'ı sabitleyin.Basit ve hızlı, kurulum ve demontaj tek adımda tamamlanabilir.Joystick, nakliye sırasında sallanmasını veya çizilmesini önlemek için sıkıca sabitlenebilir.Basit ve kompakt, saklaması kolay ve daha fazla yer kaplamaz.Yüksek mukavemetli plastik, tek parça kalıplama kullanmak, makine gövdesini çizmez veya sıkmaz.Saklarken, torbanın çizilmesini ve uzaktan kumandaya zarar vermesini önlemek için rocker'ı sabitleyin.Basit ve hızlı, kurulum ve demontaj tek adımda tamamlanabilir.Joystick, nakliye sırasında sallanmasını veya çizilmesini önlemek için sıkıca sabitlenebilir.Özellik : 1. Basit ve kompakt, saklaması kolay ve daha fazla yer kaplamaz.2. Saklarken, torbanın çizilmesini ve uzaktan kumandaya zarar vermesini önlemek için rocker'ı sabitleyin.3. Joystick, nakliye sırasında sallanmasını veya çizilmesini önlemek için sıkıca sabitlenebilir.4. Yüksek mukavemetli plastik, tek parça kalıplama kullanmak, makine gövdesini çizmez veya sıkmaz.5. Basit ve hızlı, kurulum ve demontaj tek adımda tamamlanabilir.Şartname : Öğe türü : Rocker Koruyucu kapakmalzeme : plastikürün Rengi : Griürün Boyutu : Yaklaşık. 12. 5x3.5x2.4 cm/4.9x1.4x0.9 inçürün Ağırlığı : Yaklaşık. 14guygulanabilir model : FPV uzaktan kumanda için Paket listesi : 1 x Rocker koruyucu kapak Not : 1. Teslimat drone, uzaktan kumanda, saklama çantası ve diğer aksesuarları içermez; 2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.3. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Teklifin özellikleri

Item Type:
Rocker Protector Cover
Material:
Plastic
Product Color:
Gray
Product Size:
Approx. 12.5x3.5x2.4 cm/4.9x1.4x0.9 in
Product Weight:
Approx. 14g
Applicable model:
For FPV remote control
Package List:
1 xRocker Protector Cover   :
Note:
1. The delivery does not include the drone, the remote control, the storage bag and other accessories;2. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Benzer cümleler